Utskurna vinyler

Utskurna vinyler

Utskurna vinylerSka du profilera ditt företag utomhus, exempelvis på ett fönster eller en bil, med speciell storlek? Då är utskurna vinyler det som du ska beställa. De är tåliga och kan stå emot väder och vind. Vi använder högkvalitativ 7-årsfolie. De utskurna vinylerna levereras på en bärare med appliceringstejp för enkel montering.

Alla möjligheter

Vi på Etiketter AB har möjlighet att trycka med flera olika tekniker i vårt tryckeri. Produktionskapaciteten består av sju olika tryckpressar där vi kan trycka med offset, boktryck, screentryck, flexotryck och digitaltryck. Därför har du som beställare alla möjligheter att få det precis som du vill ha det. Det vet våra tidigare kunder och därför har vår verksamhet också utvecklats till att trycka en hel del andra saker än bara etiketter. Hos oss finns nämligen inga färdiga mallar och mått. Vad behöver du ha tryckt?

Erfarenhet ger kunskap

I över 30 år har vi på Rustung Etiketter levererat etiketter till en mängd olika branscher. Du kan finna våra etiketter i dina skor, på ett fönster, som innehållsförteckning, på en flaska, inom industrin, på brev, i din radio eller kanske som dekal på din firmabil. Olika produkter kräver olika lösningar på problem. Vi vet vad som behöver göras för att en etikett ska sitta kvar länge i en sko. Vi vet vad som krävs för att en etikett inte ska nötas sönder i industrin. Vi vet vad du behöver beställa om etiketten ska utsättas för väder och vind. Och vi vet vad vi behöver göra om etiketten ska tas av och på flera gånger. Framförallt vet vi att leverera det du behöver. Be oss om en offert, lägg en beställning direkt här på vår hemsida eller slå oss en signal så pratar vi om det.


Utskurna vinyler

Vi använder högkvalitativ 7-årsfolie. De utskurna vinylerna levereras på en bärare med appliceringstejp för enkel montering.

En utskuren vinyl kan se ut på många olika sätt, vi hjälper dig gärna.

Offert Kontakt