Vinyl

Vinyl, står emot väder och vind

Ska din vinyl sitta utomhus, på ett fönster eller på en bil? De är tåliga och kan stå emot väder och vind. Kan beställas i alla möjliga storlekar och färger. Vi producerar stora som små upplagor till marknadens bästa priser. Etiketter AB kan vinyler, låt oss hjälpa dig om du är osäker eller vill bolla lite idéer.

Alla möjligheter

Vi på Rustung Etiketter har möjlighet att trycka med flera olika tekniker i vårt tryckeri. Produktionskapaciteten består av sju olika tryckpressar där vi kan trycka med offset, boktryck, screentryck, flexotryck och digitaltryck. Därför har du som beställare alla möjligheter att få det precis som du vill ha det. Det vet våra tidigare kunder och därför har vår verksamhet också utvecklats till att trycka en hel del andra saker än bara etiketter. Hos oss finns nämligen inga färdiga mallar och mått. Vad behöver du ha tryckt?

Erfarenhet ger kunskap

I över 30 år har vi på Rustung Etiketter levererat etiketter till en mängd olika branscher. Du kan finna våra etiketter i dina skor, på ett fönster, som innehållsförteckning, på en flaska, inom industrin, på brev, i din radio eller kanske som dekal på din firmabil. Olika produkter kräver olika lösningar på problem. Vi vet vad som behöver göras för att en etikett ska sitta kvar länge i en sko. Vi vet vad som krävs för att en etikett inte ska nötas sönder i industrin. Vi vet vad du behöver beställa om etiketten ska utsättas för väder och vind. Och vi vet vad vi behöver göra om etiketten ska tas av och på flera gånger. Framförallt vet vi att leverera det du behöver. Be oss om en offert, lägg en beställning direkt här på vår hemsida eller slå oss en signal så pratar vi om det.


Vinyl

Vinyl
Ska din etikett sitta utomhus, på ett fönster eller på en bil? Då är det en vinyl du ska ha. De är tåliga och kan stå emot väder och vind. Kan beställas i alla möjliga storlekar och färger.

Offert Kontakt