Skurna etiketter

 

Skurna etiketter

Etiketter skurnaDet vi kallar för skurna etiketter är etiketter med raka hörn. De här etiketterna kan du beställa i vilka mått du vill. De finns att få i tre olika typer av material:

  • papper
  • polyester
  • vinyl.

Skurna etiketter med raka hörn på papper går att få i valfria storlekar med svart- eller färgtryck. Pappersfärger att välja på är: Vita, Guldfolie, Silverfolie, Röda, Returpapper, Transparenta. Andra färger finns att tillgå.
Skurna polyester eller vinyler med raka hörn går att få i valfria storlekar med svart- eller färgtryck. Dessa kan även lamineras om de ska utsättas för lösningsmedel eller mekanisk nötning. Bottenfärg: Vita, Transparenta, Guld och Silver

Vi på Etiketter AB har möjlighet att trycka med flera olika tekniker i vårt tryckeri. Produktionskapaciteten består av sju olika tryckpressar där vi kan trycka med offset, boktryck, screentryck, flexotryck och digitaltryck. Därför har du som beställare alla möjligheter att få det precis som du vill ha det. Det vet våra tidigare kunder och därför har vår verksamhet också utvecklats till att trycka en hel del andra saker än bara etiketter. Hos oss finns nämligen inga färdiga mallar och mått. Vad behöver du ha tryckt?

Hör gärna av er till oss med frågor eller funderingar, vi har en REPRO-avdelning som hanterar design av etiketter och trycksaker med precision efter era önskemål. Vi har 30 årig kunskap och kan hjälpa er att hitta rätt storlek, format, material och allt där till.