Tryckeri Etiketter AB

TryckeriBehöver du en passande och bra etikett till en produkt? Då kan vårt tryckeri Etiketter AB vara till hjälp. Att trycka etiketter är det vi sysslar med. Det är vårt hantverk. Vi har varit i branschen sedan 1982 så vi vågar säga att vi kan det vi gör.

För oss är en bra etikett en som passar produktens användningsområde. Vi som ett tryckeri vet att en etikett är mer än bara ett papper med klister på. En etikett är många gånger pricken över i:et och det som får produkten att se intressant ut, drycken att se smakligare ut eller paketet att se trevligare ut. En etikett är ofta det element som faktiskt visar vem produkten kommer ifrån. Därför är etiketten en viktig del i att bygga ett varumärke. Kvalitén på papperet, tryckteknik och vilket typ av klister etiketten bör ha är frågor som du kan bolla tillsammans med oss. Vilken färg och form etiketten ska ha vet vi att du som beställare oftast vill göra på egen hand. Men självklart kan vår reproavdelning också vara med i processen att utforma etiketten, om du behöver det.

Nära samarbete effektiviserar vårt arbete

Med tanke på att några av oss är bröder, så kan det vara rätt att beskriva oss som ett familjeföretag. Men det är inte riktigt så vi själva ser på det. Vi är ett tiotal personer som arbetar på Rustung Etiketter. Vi arbetar nära varandra och vi har alla full koll på vad som händer i vårt hus. Det är så vi vill ha det. Vi tycker att det blir bäst så både i vårt arbete och för dig som beställare.

Alla möjligheter i vårt tryckeri

Vi på Rustung Etiketter har möjlighet att trycka med flera olika tekniker i vårt tryckeri. Produktionskapaciteten består av sju olika tryckpressar där vi kan trycka med offset, boktryck, screentryck, flexotryck och digitaltryck. Därför har du som beställare alla möjligheter att få det precis som du vill ha det. Det vet våra tidigare kunder och därför har vår verksamhet också utvecklats till att trycka en hel del andra saker än bara etiketter. Hos oss finns nämligen inga färdiga mallar och mått. Vad behöver du ha tryckt?

Erfarenhet ger kunskap

Sedan 1982 har vi på vårt tryckeri Etiketter AB levererat etiketter till en mängd olika branscher. Du kan finna våra etiketter i dina skor, på ett fönster, som innehållsförteckning, på en flaska, inom industrin, på brev, i din radio eller kanske som dekal på din firmabil. Olika produkter kräver olika lösningar på problem. Vi vet vad som behöver göras för att en etikett ska sitta kvar länge i en sko. Vi vet vad som krävs för att en etikett inte ska nötas sönder i industrin. Vi vet vad du behöver beställa om etiketten ska utsättas för väder och vind. Och vi vet vad vi behöver göra om etiketten ska tas av och på flera gånger. Framförallt vet vi att leverera det du behöver. Be oss om en offert, lägg en beställning direkt här på vår hemsida eller slå oss en signal så pratar vi om det.

sv_SESwedish