9×36 mm etikett – Standardetikett

9×36 mm etikett – Standardetikett

9x36 mm etikett9×36 mm etikett – standardetikett levereras på rulle i praktiska dispenserask. Vi trycker på olika papper av mycket hög kvalitet med svart tryckfärg som standard.

Papperskvalitéer:

• Vitt (glättat papper)
• Guldfolie (kascherad folie)
• Silverfolie (kascherad folie)
• Röda (fluorescerande)
• Returpapper (cremefärgat)

Är du osäker så be om vår hjälp, vi vet vad du behöver till vilka tillfällen.

Behöver du en vanlig, enkel och liten etikett? Då kanske en vanlig standardetikett passar. Standardetiketter levereras på rulle i en praktisk dispenserask. Standardetiketter finns att få i olika rektangulära mått med rundade kanter, i oval form och en helt rund variant. Standardetiketter kan du få tryckt på olika typer av papper av bra kvalité.

Standardetiketter kan tryckas för en lägre kostnad och därför behöver ni dessutom ej beställa så många på en gång. Standardetiketterna kan nu även fås till ett mycket rimligt pris i 2-3-4-färgs tryck. Även PMS färger går bra.

Alla möjligheter

Vi på Rustung Etiketter har möjlighet att trycka med flera olika tekniker i vårt tryckeri. Produktionskapaciteten består av sju olika tryckpressar där vi kan trycka med offset, boktryck, screentryck, flexotryck och digitaltryck. Därför har du som beställare alla möjligheter att få det precis som du vill ha det. Det vet våra tidigare kunder och därför har vår verksamhet också utvecklats till att trycka en hel del andra saker än bara etiketter. Hos oss finns nämligen inga färdiga mallar och mått. Vad behöver du ha tryckt?

Erfarenhet ger kunskap

I över 30 år har vi på Rustung Etiketter levererat etiketter till en mängd olika branscher. Du kan finna våra etiketter i dina skor, på ett fönster, som innehållsförteckning, på en flaska, inom industrin, på brev, i din radio eller kanske som dekal på din firmabil. Olika produkter kräver olika lösningar på problem. Vi vet vad som behöver göras för att en etikett ska sitta kvar länge i en sko. Vi vet vad som krävs för att en etikett inte ska nötas sönder i industrin. Vi vet vad du behöver beställa om etiketten ska utsättas för väder och vind. Och vi vet vad vi behöver göra om etiketten ska tas av och på flera gånger. Framförallt vet vi att leverera det du behöver. Be oss om en offert, lägg en beställning direkt här på vår hemsida eller slå oss en signal på 019-15 00 45 så pratar vi om det.

sv_SESwedish