Namnetiketter

Namnetiketter – etiketter som du får på rulle i en liten pappersask.

[two_third]

Namnetiketter är den vanliga typen etiketter som du får på rulle i en liten pappersask. Namnetiketter kan tryckas i olika rektangulära mått med rundade kanter, i oval form och en helt rund variant. Namnetiketter kan du få tryckt på olika typer av papper av önskad kvalité.

  • Vitt glättat papper
  • Guldfärgad kasherad folie
  • Silverfärgad kasherad folie
  • Röda flourescerat papper
  • Naturfärgat returpapper

Namnetiketter kan tryckas för en lägre kostnad och därför behöver ni dessutom ej beställa så många på en gång. Namnetiketter kan nu även fås till ett mycket rimligt pris i 2-3-4-färgs tryck. Även PMS färger går bra.


Utan tidigare erfarenhet av etiketter kan det verka som att en etikett är den samma som en annan etikett. Vi på Etiketter AB vet såklart annat. Förutom färg och form har material, tryck och kvalité stor betydelse för helhetsintrycket av en produkt. Vi fungerar gärna som ditt bollplank i framtagandet av din etikett.

En namnetikett kan fylla så många funktioner. Ofta har den ett informativt syfte om vad en produkt faktiskt är för någonting och vad den innehåller. Etiketter är också många gånger varumärkesbyggande och ett sätt för företag att ytterligare synliggöra sin profil. Ibland fyller etiketter en livsviktig funktion som för exempel en varningsetikett inom industrin. Då är det självklart viktigt att etiketten sitter där den sitter oavsett väder, vind eller slitage. På vilka sätt det här går att göra är någonting som vi på Rustung Etiketter är experter på.

Vad behöver man tänka på när man beställer en etikett? Det är viktigt att tänka på i vilken miljö etiketten kommer att användas. Efter det kan du bestämma vilket material etiketten bör ha. Är din produkt ekologisk och närproducerad kan det vara en idé att tänka över olika strukturer på papperet kanske? Om etiketten kan komma att utsättas för lösningsmedel, eller om det finns risker för att den kommer att nötas, så är det bra att välja en vinyletikett som kanske dessutom ska lamineras. Allt det här kan vi tillsammans gå igenom med dig.

sv_SESwedish