Skyltar

Skyltar

Skyltar och stora tryck. Söker du ett tryckeri som kan leverera skyltar i många olika material och storlekar? Etiketter AB levererar stora skyltar, väggar, skivor mm med UV behandlat tryck för extra hållbarhet både för ute och inne miljöer.

  • Upp till 1625 mm i bredd
  • Upp till 13 mm i tjocklek
  • Vitt tryck
  • Lack (kan även lacka på specifika delar av designen)
  • UV-Lack
  • Klarar av många olika material

Behöver du en skylt till reklam, information som inredning eller liknande så hör av er till oss så kan vi ge er en offert.


Utan tidigare erfarenhet av skyltar kan det verka som att en skylt är den samma som en annan skylt. Vi på Etiketter AB vet såklart annat. Förutom färg och form har material, tryck och kvalité stor betydelse för helhetsintrycket av en produkt. Vi fungerar gärna som ditt bollplank i framtagandet av din etikett.

En skyllt kan fylla så många funktioner. Ofta har den ett informativt syfte om vad en produkt faktiskt är för någonting och vad den innehåller. Skyltar är också många gånger varumärkesbyggande och ett sätt för företag att ytterligare synliggöra sin profil. Ibland fyller skyltar en livsviktig funktion som för exempel en varningsskylt inom industrin. Då är det självklart viktigt att skylten sitter där den sitter oavsett väder, vind eller slitage. På vilka sätt det här går att göra är någonting som vi på Etiketter AB är experter på.

Vad behöver man tänka på när man beställer en skyllt? Det är viktigt att tänka på i vilken miljö skylten kommer att användas. Efter det kan du bestämma vilket material skylten bör ha. Allt det här kan vi tillsammans gå igenom med dig.

sv_SESwedish