Varmprägling, varmpräglade etiketter

Varmprägling, varmpräglade etiketter

VarmpräglingVarmprägling, varmpräglade etiketter. Varmprägling är en tryckteknik där man pressar en färgfolie (vanligtvis guld eller silver) mot materialet för att ge etiketten en exklusive finish. Vilken typ av folie till varmprägling som passar till din produkt kan vi hjälpa dig med. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med rätt material och teknik. Tveka inte på att fråga oss, vi hjälper er gärna.

Alla möjligheter

Vi på Etiketter AB har möjlighet att trycka med flera olika tekniker i vårt tryckeri. Produktionskapaciteten består av sju olika tryckpressar där vi kan trycka med offset, boktryck, screentryck, flexotryck, digitaltryck och varmprägling. Därför har du som beställare alla möjligheter att få det precis som du vill ha det. Det vet våra tidigare kunder och därför har vår verksamhet också utvecklats till att trycka en hel del andra saker än bara etiketter. Hos oss finns nämligen inte bara färdiga mallar och mått. Vad behöver du ha tryckt?

Erfarenhet ger kunskap

I över 30 år har vi på Etiketter AB levererat etiketter till en mängd olika branscher. Du kan finna våra etiketter i dina skor, på ett fönster, som innehållsförteckning, på en flaska, inom industrin, på brev, i din radio eller kanske som dekal på din firmabil. Olika produkter kräver olika lösningar på problem. Vi vet vad som behöver göras för att en etikett ska sitta kvar länge i en sko. Vi vet vad som krävs för att en etikett inte ska nötas sönder i industrin. Vi vet vad du behöver beställa om etiketten ska utsättas för väder och vind. Vi varmpräglar till er som vill ha en exklusive finish. Vi vet vad vi behöver göra om etiketten ska tas av och på flera gånger. Framförallt vet vi att leverera det du behöver. Be oss om en offert, lägg en beställning direkt här på vår hemsida eller slå oss en signal på 019-15 00 45 så pratar vi om det.

sv_SESwedish